Corona-update: Vi er her stadig

Kære kunder og samarbejdspartnere

Vi vil bare lige fortælle, at vi her hos Webitall fortsat bemander både telefon og emails i disse Corona-tider. Det betyder at I helt som normalt kan få fat på os mandag til torsdag 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:30. Dog kan der forekomme lidt længere ventetid på udførelse af opgaver.

Vi afholder ligeledes fortsat alle møder, dog udelukkende digitalt, enten i form af telefonmøder eller via Skype. Det er derfor også fortsat muligt at sætte møder op med de rare gutter hos Webitall.

Drift på vores forskellige serverplatforme er ikke påvirket af den aktuelle situation, så jeres hjemmesider, webløsninger, emails og lignende kører upåvirkede videre.

Alle kunder og samarbejdspartnere ønskes held og lykke med forretningerne i disse Corona-tider! Lad os gøre hvad vi kan for at opretholde så normal en hverdag som muligt, og derved også holde gang i hjulene på arbejdsmarkedet.

Profil

Webitall kan man stole på fra start til mål!

Webitall blev etableret i slutningen af 2000. Vi driver et webbureau og IT-foretagende, beliggende i Esbjerg. Målet er at være personlig webpartner for primært erhvervsvirksomheder.

I begyndelsen som webbureau i Esbjerg i 2000, var der ikke stor konkurrence på markedet af hjemmeside designere. Det er der dog kommet sidenhen og vi ser det som en god opfordring til at udvikle os og altid være klar med moderne løsninger til vore kunder. Siden vi startede har vi samlet en masse erfaring, og leveret utallige hjemmeside-løsninger til en stadig tilfreds kundekreds.
Siden da har vores kontor bygget mange hjemmesider i Esbjerg. Disse hjemmesider, har været til gavn for vores kunder i hele landet.

Vores kundekreds består hovedsageligt af lokale fra Esbjerg og omegn, men vi leverer også hjemmeside-løsninger til kunder i resten af landet.

Vores mange år som webbureau i Esbjerg, har blandt andet været mulig, fordi vi gennem årene har prioriteret den gode relation til vores kunder, samtidig med at vi følger nøje med i udviklingen inden for vores felt.

Hos Webitall har vi en række helt grundlæggende værdier, som vi mener er med til at kendetegne os som virksomhed. Vi forsøger at være så tilgængelige som muligt. Det betyder, at hvis der opstår spørgsmål eller andet, så kan du forvente at vi giver et hurtigt, og fyldestgørende svar. Vi sætter os i vores kunders sted, og kommunikerer altid i øjenhøjde.

Markedet indenfor internet-kommunikation er meget omfattende. Vores force er at levere den løsning, som kunden har brug for, og som skaber optimal værdi for investeringen.

Vi kan forbedre på allerede eksisterende webløsninger. Vi kan modernisere dem m.h.t. udseende, funktionalitet, søgemaskineoptimering o.s.v. Når det drejer sig om pris, kan vi matche de fleste webbureauer. Så hvis du har brug for modernisering af en hjemmeside i Esbjerg, så er vi dit oplagte valg. Vort kendskab til mange forskellige grene inden for erhvervslivet er til gavn for vore kunder. Dette kommer til udtryk gennem hele processen, fordi vi sætter os i vores kunders sted.