Corona-update: Vi er her stadig

Kære kunder og samarbejdspartnere

Vi vil bare lige fortælle, at vi her hos Webitall fortsat bemander både telefon og emails i disse Corona-tider. Det betyder at I helt som normalt kan få fat på os mandag til torsdag 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:30. Dog kan der forekomme lidt længere ventetid på udførelse af opgaver.

Vi afholder ligeledes fortsat alle møder, dog udelukkende digitalt, enten i form af telefonmøder eller via Skype. Det er derfor også fortsat muligt at sætte møder op med de rare gutter hos Webitall.

Drift på vores forskellige serverplatforme er ikke påvirket af den aktuelle situation, så jeres hjemmesider, webløsninger, emails og lignende kører upåvirkede videre.

Alle kunder og samarbejdspartnere ønskes held og lykke med forretningerne i disse Corona-tider! Lad os gøre hvad vi kan for at opretholde så normal en hverdag som muligt, og derved også holde gang i hjulene på arbejdsmarkedet.

Kom igang allerede i dag

Hos Webitall kan vi assistere med dit næste projekt, hvad end du ønsker at få en helt ny hjemmeside eller opdatering af dit eksisterende website og dets layout. Vi kan hjælpe dig igang med en ny webshop eller videre med en eksisterende, mens vi også laver app udvikling til både iOS og Android.

Vi kan være behjælpelige i hele processen, lige fra stregtegninger til implementering. Vi er et webbureau som leverer fleksible og skræddersyede løsninger - hvorfor vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig videre med den rette løsning. 

Du er mere end velkommen til ringe til os på +45 70 26 62 63, hvor vi sidder klar ved telefonerne. Tag kontakt allerede i dag og bliv kontaktet til en uforpligtende snak. Du er også meget velkommen til at kigge forbi kontoret til en kop kaffe.

Din hjemmeside er din billigste sælger i teamet - får du det optimale ud af den? Hos Webitall har vi lavet nogle pakkeløsninger så du lynhurtigt kan komme igang. 


Tag kontakt med det samme herunder  ↓Dit nye webprojekt starter i dag

Gratis Avanceret Custom
Tilpasset og mobilvenligt design
SEO venlige rammer - klar til optimering
Google Analytics & Search Console
Adgang til vores dygtige/rare supportteam
Kun danske udviklere og designere
Ubegrænset trafik
Opdateringsaftale Pro til 349,- pr/md
Daglig backup og 2 lag forebyggende sikkerhed
2 timers undervisning/support Aftales
Wordpress CMS Aftales
Levering indenfor 5 arbejdsdage Aftales
Vælg frit blandt op til 5 avancerede udvidelser
Custom layout
Custom funktionalitet
Pris 0,- 5000,- Ring for pris
Vælg her hvad du gerne vil høre mere om og efterlad os dine kontaktinformationer.
Vi vender straks tilbage!


Gratis Avanceret Custom