Er din side mobilvenlig?

I Googles evige forsøg på, at gøre søgninger så relevante som muligt, ændres der pr. 21. april 2015 radikalt på Googles algoritmer.

I takt med, at trafikken på internettet i dag i langt højere grad kommer fra mobile enheder har Google besluttet, at søgninger på disse enheder også skal give resultater fra mobilvenlige hjemmesider af sig. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at have sin hjemmeside eller sit system optimeret, så det ser pænt ud uanset opløsningen.

Er din side ikke mobilvenlig?
I tilfælde af, at din side ikke opfylder Googles krav som værende 'mobil-venlig' betyder det, at hjemmesidens synlighed på de organiske søgninger vil falde drastisk, hvis ikke blive helt usynlig. Om din side er mobil-venlig eller ej afgøres af Google robotter, som vurderer din hjemmeside på mere end 100 parametre.

Ved præsentationen af ovenstående ændringer præsenterede Google også App indeksering. App indeksering er allerede trådt i kraft og indebærer, at personer som er logget ind på  deres Google konto kan se, hvis Apps har indhold som er relevant i forhold til søgningen og vil på den måde blive eksponeret i højere grad end før.


Vi kan ved Webitall være behjælpelige med, at klargøre din side til det nye reglement, således du ikke forsvinder på den gigantiske søgemaskine fra 21. april i år.

Vi kan, som noget nyt, også udvikle apps hos Webitall og følger selvfølgelig med i de spændende muligheder der følger med nye tiltag som App Indeksering.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en mobil-venlig løsning der passer til lige netop dit behov.

Er din side mobilvenlig?