70 26 62 63

Joomla downloads

Velkommen til vores download-sektion til det anerkendte CMS-system Joomla. Vi vil jævnligt lægge nye udvidelser op på siden. Du kan frit benytte vore komponenter og moduler. Eneste betingelse er, at du lader vort link sidde, således at andre kan se, hvor du har hentet udvidelsen henne. Hvis du ønsker en løsning uden Webitall-link, så kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bemærk at alle udvidelser til Joomla installeres på eget ansvar! Vi hæfter på igen måde for direkte eller indirekte tab forårsaget af brug af udvidelser udviklet af Webitall. Vi henviser ligeledes til vore betingelser.

Har du ideer til nye funktioner, eller finder du fejl i vore udvidelser, skal du være meget velkommen til at kontakte os!
IP Restriction - Plugin - Joomla 1.7 - 2.5 - 3.x    
   
Download: plgSystemIPRestriction.zip (Joomla 1.7 - 2.5)    
Download: plg_system_iprestriction_3_0.zip (Joomla 3.x)    
     
Joomla Bootstrap template    
Download: tpl_webitall_skeleton.zip    Webitall - Personlig WebPartner(R)

Kontaktoplysninger

Webitall ApS
Lindevej 8
6710 Esbjerg V
Tlf.: +45 70 26 62 63
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Referencer

”Vi har brugt Webitall igennem en årrække som sparringspartner indenfor vores online-kommunikation, og har været rigtig glade for samarbejdet. Der er ingen tvivl om at vi har fået en del kunder, som har fundet frem til os igennem optimering af vores hjemmeside."
- Jakob Lund, Direktør, Lund Skilte